Jeg er nybegynder i kunsten at køre med udendørs modeltog, men har nu fået en bane op at stå ude i haven.

Jeg har dog det problem at jeg simpelthen ikke kan gennemskue hvordan LGB’s signaler fungere, hvis jeg ønsker at etablere et automatisk signal, således at det ene tog starter det andet på et punkt før det ankommer til det sted hvor det andet holder stille. Og så igangsætter det andet som kører frem til et punkt efter signalet hvor en magnetkontakt LGB 17100 sætter signalet på rødt igen.

Vil jeg kunne opnå dette ved at etablere to magnetkontakter direkte til signalet, eller skal jeg ud i et størrre eksperiment for at få denne simple funktion til at virke.?

De manualer der følger med signalet og magnetkontakterne er totalt ubrugelige medmindre man er godt inde i LGB’s elektroniske program. Forhandlerne ved heller ikke ret meget om det.

Er der nogen der kan hjælpe med med et link eller råd?

hilsen

Bjarne Ibsen

Mit råd vil være, at to magnetkontakter til et signal vil løse problemet. Hvad siger andre?

link til manualer: http://www.champex-linden.de/cl_pi_lgb.htm#anker2-6

Freddie.